Nå er det spinnglatt i havna

Selv om det blåser, sludder, snør eller bare er surt og kaldt, er det en jevn strøm av medlemmer som har ærender i havna. Kalesjer og presenninger skal sjekkes og måkes for snø og is, og en ønsker gjerne å sjekke at alt er i orden i båten. Bare et fåtall skal ut på sjøen.

Som vi skriver i overskriften - det er utrolig glatt i havna. Både i kaiområdet, på molo og på flytebrygger. Sko deg for dette - og finn gjerne fram broddene.

Mange som tar turen til småbåthavna, "ska bare". Planen er kanskje at det en skal gjøre bare skal ta minutter, men gjerne tar ganske mye mer tid enn planlagt.
I denne forbindelse tenker vi på parkering. Parker hensynsfullfullt, og unngå å sperre for annen trafikk. Du kan parkere ved klubbhuset, langs kaikanten og mellom båter som ligger i opplag. Unngå parkering på moloen - det er så glatt at du sikkert ikke har lyst til å kjøre så langt ut på kanten som du bør for ikke å sperre for utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner. Og ja - akkurat nå pågår det arbeid på moloen i øst. Lyskastere skiftes ut, og vi ønsker ikke at dette arbeidet hindres av parkerte biler. 

Tenk også på din egen sikkerhet når du skal ut på flytebrygger og ombord i båt - nå er det virkelig fort gjort å ramle i sjøen. Husk redningsvest!