Utsending av medlemskap og kontigent for 2019

Kontingent og havneavgift for 2019, blir utstedt tidlig Januar 2019. Hovedgrunn til denne endringen er at vi tidligere har hatt rundt 15 – 20 personer pr år, som har kunnet beholde plass, og medlemskap frem til siste forfall på faktura, til slutten av August, før oppsigelse av medlemskap uten å  gjøre opp.

Ny forfall er fra 2019, 3 uker på original faktura, og 2 uker på inkassovarsel, ( pluss noen karensdager), før krav går til inkasso og ev. utmelding. Med denne endringen, vil foreningen kunne tildele plasser før sesongen kommer skikkelig i gang. Husk å bruke vedlagt KID identifisering, da betalingen blir automatisk registret i systemet, og utgifter/frustrasjon til purringer/inkasso unngås.

I tillegg blir dette mer riktig for regnskapsåret.

 

Tilleggsopplysning:

Purring/inkassovarsel blir sendt ut automatisk ved manglende KID registrering ved betaling. Dette blir gjort, da vi som forening ikke har ressurser til omfattende detektivarbeid på innkommende betalinger utenom vedtatt standard løsning for foreningen. Vi opplever at enkelte medlemmer unnlater å bruke KID referanse, eller unnlater å merke betaling med navn, noe som gjør registrering av innbetaling særdeles tidkrevende, og med tilhørende støy og frustrasjoner. Medlemmer må forvente purring og inkassovarsel ved bruk av egne løsninger. Økonomiarbeid er IKKE fulltidsstilling i foreningen. Ta kontakt om noe er uklart.

Mvh Daglig Leder

Dette innlegget ble publisert i Felles. Bokmerk permalenken.